6 oktober 2007
14:00

Stora Harrie IF

Referat: AIF Barrikaden - Stora Harrie IF

Dags för kval och förutsättningarna för matchen var de bästa tänkbara på Mellanhedens ip- strålande sol, mycket folk och ett taggat hemmalag.

Matchen skulle visa sig gå lättare än någon kunnnat ana. Redan efter 5 minuter kunde Martin styra in en frispark från Micke in i ett tomt mål. Stora Harries målvakt kom på mellanhand. Efter 10 minuter var det dags igen. En hårt slagen hörna från Sosa gick mot Harries mål och målvakten boxade bollen, dock boxade han den rakt på David som kunde nicka in bollen.

Efter denna inledning så jobbade sig Harrie in matchen samtidigt som Barrikaden backade hem lite för att försvara sin ledning. Stora Harrie hade mycket boll men hade svårt att skapa riktigt heta chanser, sista passen rann ofta ner till Raffa i målet. Förmodligen ställde gruset till det en hel del för dem.

2:a halvlek började likt den första med att Barrikaden gjorde mål per omgående. Denna gång Kristoffer som efter en tilltrasslad situation i målområdet efter en hörna kunde trycka in 3:an när deras målvakt fumlat med bollen. Några minuter senare var det åter dags för hörna och åter dags för mål. Mick mötte Sosas perfekta hörna på bortre stolpen med en kraftfull nick. En Harriespelare försökte hindra honom och skallade ihop med MIck i samband med målet. Mick bytte efter detta då han blev lite groggy.

Med kvarten kvar kunde Kristoffer fastställa siffrorna till 5-0 med ett skott i bortre krysset sedan Harrieförsvaret inte lyckats rensa bort bollen efter en fast situation. I matchens sista minuter hade Harrie sin bästa chans på ett närskott. Men Raffa hade bestämt sig för att hålla nollan och gjorde en fin räddning.

Det ser som alla förstår bra ut inför returen, men det kommer att bli ett annat Harrie på deras hemmaplan. De missgynnades av grusplanen och var tvingade att spela med en junior i målett denna matchen. Jobbet e inte klart! Vi hoppas på att vi får en full supporterbuss med oss nästa lördag, ni som var med 2000 vet att det är en trevlig idrottsplats.